Onze Acties

Onze Acties

ARCO TAFELS* 15 % KORTING 

Lever jouw oude tafel in en krijg 15% korting op een nieuwe Arco tafel. Arco zorgt er vervolgens voor, in samenwerking met 100% Kringloop, dat jouw geliefde tafel een tweede leven krijgt!

In een tijd waarin spullen steeds sneller hun waardeverliezen, wil het Achterhoeks familiebedrijf juist waarde toevoegen. Ze willen mooie, duurzame producten maken met een maatschappelijke relevantie. Zo kiezen ze bewust voor een ingetogen vormgeving, die niet te veel aan mode grillen onderhevig is en werken ze met natuurlijke materialen. Ook werken ze het liefst met FSC en PEFC gecertificeerd hout. Dit hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Momenteel is ongeveer 75% van het hout dat ze verwerken gecertificeerd. Een mooi percentage, maar voor Arco is het nog niet genoeg. De doelstelling is dat dit percentage aan het einde van het jaar 100% is.

Niet zo gek dus dat Arco er zorg voor draagt dat jouw geliefde, oude tafel een tweede leven krijgt. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten van de nieuwe Arco aanwinst. Arco maakt producten voor het leven. Een tafel voor het leven, om aan te leven.

 *Actievoorwaarden

  • Om gebruik te kunnen maken van de korting, moet de in te leveren tafel beschikken over een houten tafelblad.
  • Om gebruik te kunnen maken van de korting, moet de in te leveren tafel een merk tafel zijn.
  • Om gebruik te kunnen maken van de korting, moet de in te leveren tafel in bruikbare staat zijn.
  • De actie loopt van 15 juni t/m 15 november.

GELDERLAND HERSTOFFEERACTIE 

Re-style je bank, pak nu je kans! Je Gelderland meubel opnieuw stofferen, tijdelijk extra voordelig.

Wanneer jij je favoriete Gelderland meubel in een nieuwe hoes steekt, vernieuwen wij nu gratis het schuiminterieur. Dit betekent honderden euro's voordeel en de bank gaat vervolgens weer jarenlang mee.

 Vraag direct een offerte aan op bij ons in de winkel.

 Actie voorwaarden:

  • looptijd van 15 juni tot en met 15 augustus 2019.
  • hoes wordt geleverd tegen de normale prijzen en condities.
  • het oude schuim wordt verwijderd en gaat terug naar de schuimleverancier. De onverwoestbare romp wordt zorgvuldig gecontroleerd, voorzien van nieuw schuim en daarna opnieuw gestoffeerd.
  • keuze uit alle bekledingsstoffen en leer vermeld in de Gelderland prijslijst. Let op! Dus NIET op zelf ingezonden stoffen en leer.
  • niet geldig in combinatie met andere acties.

SUMMER SALE, korting op showroommodellen 

Tot eind augustus bieden wij diverse showroommodellen aan met hoge kortingen. De modellen zijn te zien onder het kopje showroom of bij ons in de winkel.